BOidé runda hörn 3

Företagshus för människor och företag i utveckling

Miljön och samarbetet inspirerar till framgångar


För dig som vill hyra erbjuder fastigheten mycket mer än en utställning och kontor. Samarbetet mellan människor och företag öppnar nya vyer samt utvecklar och inspirerar till framgång.

I huset finns konferenser och grupprum samt en centralt belägen samlingsplats för lunch och fika - allt för att skapa möjligheter till möten inom det egna företaget eller mellan personal från olika företag. 

I fastigheten finns även en utställning som samlar experter inom hem och villa under ett gemensamt tak, en permanent utställning med produkter och tjänster.

Fastigheten är försedd med fiber och har fri wifi.

Hyr kontor eller utställningsyta

Rum i kontorshotell
För det mindre företaget eller företaget med filialen på orten går det utmärkt att hyra enstaka kontor med en till två platser per rum. Samtidigt har personalen tillgång till konferenser, grupprum, pentry och andra biareor.

Kontorsyta
När företaget behöver fler än ett par rum går det bra att hyra kontorsyta med flera sammanhängande rum eller en hel kontorsdel med egen entré, pentry, konferens och toaletter mm.

Utställningsyta
I fastigheten finns en utställning där företaget kan visa sina produkter och tjänster. Runt om utställningen finns stora fönster som ger ljus och skapar en attraktiv display för företagets erbjudande. Det går utmärkt att dela på bemanningen med andra utställare.

Konferenser och grupprum ingår
När du hyr kontor eller utställning har du även fri tillgång till de konferenser och grupprum som finns i fastigheten.   

Några bilder från fastigheten

-----------------

"Individually we are one drop. Together we are an ocean."
Ryunosuke Satoro

------------------