BOidé runda hörn 3

Våra hyresgäster

En inspirerande miljö och samarbete mellan människor och företag skapar affärsmöjligheter

I huset finns lokala och rikstäckande företag i en dynamisk förening. Samarbetet mellan människor och företag öppnar nya vyer samt utvecklar och inspirerar till framgångar.

I utställningsdelen kan kunder bekanta sig med produkter och tjänster inom kök, fönster, dörrar och garageportar mm i uppbyggda miljöer.

DSS - Din trygghet är vårt ansvar

DSS erbjuder helhetslösningar där kunden via en enda leverantör erbjuds allt från projektering till larmmottagning och väktarinsats. Via unika samarbetsavtal med larmcentral och utvalda vaktbolag kan vi med ett enda avtal erbjuda en skräddarsydd totallösning från tidig detektering till professionell hantering av larm och åtgärd.

DSS har idag uppdrag för några av Dalarnas mest kvalitetsmedvetna säkerhetsköpare.
 
Mer om DSS - www.dss-larm.se

Moogio - Ledande i Norden inom solskydd

Moogio har arbetat med solskydd i över 60 år. Idag är vi Nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning, med butiker på 31 orter i Sverige och Danmark.

Vi är specialister på solskydd och har ett stort utbud av bland annat högkvalitativa markiser, persienner, rullgardiner och klassiska gardiner. Under åren har vi lärt oss att en lösning sällan passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid varje produkt enligt våra kunders önskemål och behov. För att solskyddet ska få exakt rätt utseende hjälper vi också till med både mätning och montering.

Mer om Moogio – moogio.se

Dala Infra Group - Konsult inom el och signal

Dala Infra Group AB knyter ihop Dala El & Signal AB och Dala Consulting Infra Group AB till en expansiv organisation med siktet inställt på framtiden.

Vi erbjuder såväl strategiska som operativa konsulttjänster inom el- och signalinstallationer upp till 1000V. Allt beroende på vad ni som kund efterfrågar så kan vi vara med från början på projektet med anbudsberäkning, projektering och projektplanering till det faktiska genomförandet, installation och slutbesiktning.

Läs mer om Dala Infra Group - klicka här

Ringup - Kommunikationslösningar

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag!

Idagsläget är vi ca 60 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

Läs mer om Ring Up - klicka här

Kling Redovisning - Din redovisningsbyrå

Kling Redovisning är den personliga byrån som erbjuder kvalitativt och långsiktigt samarbete.

Vi på Kling Redovisning erbjuder anpassade lösningar för just dina specifika behov. Du ska få bästa stöd och trygghet så att du kan fokusera på det som du är bäst på. Välkommen till Kling Redovisning.

För mer info om oss - klicka här

MP Konsult - Löser bemanningsproblem

Hos MP Konsult hittar du duktiga medarbetare som har den behörighet och den kompetens som du behöver.

Vi inriktar oss mot transport och logistik. Vår personal har alla nödvändiga certifikat och behörigheter som ditt uppdrag kräver. Självfallet har vi gällande kollektivavtal med arbetsmarknadsparterna samt de försäkringar som erfordras. Vårt mål är helt enkelt att lösa dina bemanningsproblem, på ett tryggt och säkert sätt!

För mer info om oss - klicka här

SODEXO - Ett världsledande serviceföretag

SODEXO erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas.

SODEXO är en multinationell koncern med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark. De omsätter drygt 659 miljoner euro samt sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör SODEXO till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. De utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor och erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management etc.

För mer info om SODEXO - klicka här

Midwaggon - Underhåller järnvägsvagnar

Vi utför alla förekommande service- och underhållsarbeten på järnvägsvagnar.

Enklare underhåll klarar vi ofta på lättrepspår, tyngre reparationer och planerade underhåll samt revisioner görs i våra verkstäder. Vår ambition är att snabbt finna allt som behöver åtgärdas på kundens vagnar och i samförstånd med kunden utföra nödvändiga reparationer för att vagnarna ska rulla på spåren igen.

För mer info om oss - klicka här

Energipoolen - Samköp av el

FINLANDS STÖRSTA SAMKÖPSTJÄNST AV EL – ÖVER 5000 NÖJDA KUNDER - NU I ÄVEN SVERIGE

Energipoolen har tusentals kunder sin samköpstjänst av el och efterfrågan växer i rask takt. Genom att outsoursa elinköpet till experter inom området kan företaget göra stora besparingar och fokusera på den egna verksamheten. 96 % av Energipoolens kunder rekommenderar företaget!

Energipoolens erbjudande passar lika väl för stora som små företag. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer. För mer info - www.energipoolen.se

Sector Alarm - Hemlarm

Sector Alarm är specialisten på hemlarm

 

Sector Alarm är nordens näst största leverantör av trygghetslösningar för privata hem och finns idag representerade i Sverige, Norge och Spanien, med över 200.000 kunder. Vi hjälper dig att skydda ditt hem och din familj mot brand, överfall och inbrott genom rätt komponenter installerade av rätt personal på rätt plats, kopplat till marknadens mest kompletta tjänst.

 

För mer information är ni välkomna att hälsa på oss i BOidé-huset eller gå in på www.sectoralarm.se där ni även kan boka ett kostnadsfritt hembesök.

 

Ni kan även kontakta vår filialchef Rikard Andersson på: 0704-77 14 33

AVARN Security - Säkerhetsföretag

AVARN Security - Säkerhetsföretaget som erbjuder trygga säkerhetslösningar

AVARN Security är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. AVARN Security är en del av Sector Alarm-koncernen och i Sverige finns vi på cirka 30 orter. Tack vare våra 3 500 medarbetare bidrar vi till ett tryggare Sverige.

Mer information om finns på vår hemsida www.avarn.se. Där finner du även våra kontaktuppgifter. Välkommen!

Uterumsmästarna - Uterum & Vinterträdgårdar

Berika ditt hem och ditt liv med ett uterum från Santex Uterumsmästarna.

Santex är skandinaviens ledande leverantör av uterum och vinterträdgårdar och ger dig ett brett sortiment av patenterade kvalitetsprodukter att välja mellan.

Här hittar du produkter för uterum, vinterträdgård, glaspartier, vikdörrar, skjutdörrar. solskydd och inglasning.
Santex Uterumsmästarna erbjuder kundanpassade helhetslösningar

Mer information hittar du på vår hemsida om  uterum och vinterträdgårdar från Santex. Ni kan även kontakta oss på 070 664 27 00 om ni vill ha hjälp med uterum i Dalarna.

Mockfjärds - Fönster & Dörrar

Kompletta fönsterbyten.

 

En av de stora fördelarna med Mockfjärds är det kostnadsfria hembesöket. Ett  fönsterbyte är en stor investering och för att få ett bra slutresultat krävs planering och eftertanke. Under hembesöket hjälper våra fönstermästare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus. Som kund slipper du måttansvaret samt får en helhetslösning och ett fast pris att ta ställning till. Mockfjärdsfönster levererar både fönster och dörrar.

 

Mer information på vår hemsida om fönster och dörrar

Ni kan  även ringa oss på 020-43 00 00

 

Gårdsmark - Dräneringar och Enskilda avlopp

Gårdsmark är en trygg helhetsleverantör av enskilda avlopp och dränerings-entreprenader.

Gårdsmark erbjuder en nyckelfärdig entreprenad med en kontakt genom hela processen. Allt från hembesöket och kontakten med kommunen, till en helhetsgaranti på genomfört arbete. Företaget kännetecknas av ansvar, kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakta oss gärna för ett hembesök eller om du har frågor.

Mer infomration om oss finner på vår hemsida - klicka här

Kontakta något av företagen!


--------------------

“Teamwork makes the dream work”
Bang Gae

--------------------