BOidé runda hörn 3

Våra hyresgäster

En inspirerande miljö och samarbete mellan människor och företag skapar affärsmöjligheter

I huset finns lokala och rikstäckande företag i en dynamisk förening. Samarbetet mellan människor och företag öppnar nya vyer samt utvecklar och inspirerar till framgångar.

I utställningsdelen kan kunder bekanta sig med produkter och tjänster inom kök, fönster, dörrar och garageportar mm i uppbyggda miljöer.

MP Konsult - Löser bemanningsproblem

Hos MP Konsult hittar du duktiga medarbetare som har den behörighet och den kompetens som du behöver.

Vi inriktar oss mot transport och logistik. Vår personal har alla nödvändiga certifikat och behörigheter som ditt uppdrag kräver. Självfallet har vi gällande kollektivavtal med arbetsmarknadsparterna samt de försäkringar som erfordras. Vårt mål är helt enkelt att lösa dina bemanningsproblem, på ett tryggt och säkert sätt!

För mer info om oss - klicka här

Energi Funktion Komfort - En trygg partner

Vi genomför varje projekt med enorm vilja, stort engagemang och genuin värme!

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

För mer info om oss - klicka här

Midwaggon - Underhåller järnvägsvagnar

Vi utför alla förekommande service- och underhållsarbeten på järnvägsvagnar.

Enklare underhåll klarar vi ofta på lättrepspår, tyngre reparationer och planerade underhåll samt revisioner görs i våra verkstäder. Vår ambition är att snabbt finna allt som behöver åtgärdas på kundens vagnar och i samförstånd med kunden utföra nödvändiga reparationer för att vagnarna ska rulla på spåren igen.

För mer info om oss - klicka här

VVStrygg AB - Relining av avloppsrör

Vi säkrar hus från vattenskador via relining.

Våra hus blir allt äldre. Det innebär ofrånkomligen att även husets avloppsrör och övriga tekniska installationer åldras. Väggarna runt oss håller för årtionden av snålblåst och snöstormar, men inuti väggarna och även i golven händer det saker. Dolda för ögat blir rören i allt sämre skick och det är sällan de boende ser att det är något som borde åtgärdas förrän alltför sent. Det märks då antalet vattenskador i våra hem ökar från år till år.

Vår uppgift är att hjälpa villaägare att hålla sitt hus och hem i skick och bevara dess värde till kommande generationer. Mer om oss på www.vvstrygg.se

Sector Alarm - Hemlarm

Sector Alarm är specialisten på hemlarm

 

Sector Alarm är nordens näst största leverantör av trygghetslösningar för privata hem och finns idag representerade i Sverige, Norge och Spanien, med över 200.000 kunder. Vi hjälper dig att skydda ditt hem och din familj mot brand, överfall och inbrott genom rätt komponenter installerade av rätt personal på rätt plats, kopplat till marknadens mest kompletta tjänst.

 

För mer information är ni välkomna att hälsa på oss i BOidé-huset eller gå in på www.sectoralarm.se där ni även kan boka ett kostnadsfritt hembesök.

 

Ni kan även kontakta vår filialchef Rikard Andersson på: 0704-77 14 33

AVARN Security - Säkerhetsföretag

AVARN Security - Säkerhetsföretaget som erbjuder trygga säkerhetslösningar

AVARN Security är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. AVARN Security är en del av Sector Alarm-koncernen och i Sverige finns vi på cirka 30 orter. Tack vare våra 3 500 medarbetare bidrar vi till ett tryggare Sverige.

Mer information om finns på vår hemsida www.avarn.se. Där finner du även våra kontaktuppgifter. Välkommen!

Garageportexperten - Portar

Sveriges största utbud av garageportar - Plus gratis rådgivning.

 

Välkommen till Sveriges största leverantör av garageportar med landets bredaste sortiment. Sedan starten 1995 har vi sålt och monterat 150 000 portar till villor, hyreshus och bostadsrättfföreningar. Hos oss hittar du garageportar och portöppnare.

 

Mer information på vår hemsida om garageportar och portöppnare

Du kan även kontakta oss på 023- 180 10

Uterumsmästarna - Uterum & Vinterträdgårdar

Berika ditt hem och ditt liv med ett uterum från Santex Uterumsmästarna.

Santex är skandinaviens ledande leverantör av uterum och vinterträdgårdar och ger dig ett brett sortiment av patenterade kvalitetsprodukter att välja mellan.

Här hittar du produkter för uterum, vinterträdgård, glaspartier, vikdörrar, skjutdörrar. solskydd och inglasning.
Santex Uterumsmästarna erbjuder kundanpassade helhetslösningar

Mer information hittar du på vår hemsida om  uterum och vinterträdgårdar från Santex. Ni kan även kontakta oss på 070 664 27 00 om ni vill ha hjälp med uterum i Dalarna.

Mockfjärds - Fönster & Dörrar

Kompletta fönsterbyten.

 

En av de stora fördelarna med Mockfjärds är det kostnadsfria hembesöket. Ett  fönsterbyte är en stor investering och för att få ett bra slutresultat krävs planering och eftertanke. Under hembesöket hjälper våra fönstermästare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus. Som kund slipper du måttansvaret samt får en helhetslösning och ett fast pris att ta ställning till. Mockfjärdsfönster levererar både fönster och dörrar.

 

Mer information på vår hemsida om fönster och dörrar

Ni kan  även ringa oss på 020-43 00 00

 

HTH - Kök

HTH finns representerat i 12 länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 75 000 kök.

Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter.
HTH säljer kvalitet till överkomliga priser och har tagit sig in i det skandinaviska medvetandet som det köksföretag som garanterar att ”... du får det lite bättre hos HTH”. Utöver köksinredning levererar HTH även inredning till badrum och garderober – samt projektlösningar till företag.

Ni hittar mer information på vår hemsida om kök
Ni kan även kontakta oss på 0243-22 90 30

Kontakta något av företagen!


--------------------

“Teamwork makes the dream work”
Bang Gae

--------------------